Beschrijving

Pluk de Dag Menu

   Uitsluitend online mogelijk op reservering.

Prijzen per persoon zijn zichtbaar na het kiezen van een gewenste datum en het aantal personen.

Stel zelf uw pluk de dag menu aan gunstige tarieven samen.

 

   Soepen   

Uiensoep met een laagje gegratineerde Goudse en Parmazaanse Kaas

Ma saison préférée (seizoensgebonden groentesoep)

Soepen worden geserveerd met rustiek brood en boter.

 

   Salades   

Salade Val-Dieu met appel, walnoten en een gegrild Val-Dieu kaasje

Salade gerookte forel met mierikswortel room gekookt ei en kappertjes

Salade geitenkaas met krokant gebakken spekjes pijnboom pitten en appel

 

 (vlees) Hoofdgerechten  

Boulet à la liégeoise (handgedraaide gehaktballen in Biersaus met lokale Luikse stroop)

Blanc bleu belge entrecôte (top kwaliteit lokaal belgisch rund vlees geserveerd met pepersaus of gebakken limburgse grot champignons)

Steak Val-Dieu (gebakken Blanc bleu belge rik-eye gegratineerd met Val-Dieu kaas)

Limburgs zuurvlees (zacht gegaard runder stoofvlees)

Luiks stoofvlees met trappistenbier en Luikse stroop

Lamsburger (kruidig gemarineerd lamsgehakt op een over vers broodje, gegratineerd met chedderkaas en gebakken spek)

Hoofdgerechten-vlees worden geserveerd met een fris slaatje

en de keuze uit aardappelkrokketjes, frieten of gebakken aardappeltjes.

 

 (vis) Hoofdgerechten  

Gebakken beek forel in amandel botersaus met kappertjes en tomaat concassée

Gegrilde zalm filet gemarineerd met ketjap, honing en citroen

Huis gemaakte garnalen kroketten met tartaar saus

Hoofdgerechten-vis worden geserveerd met een fris slaatje

en de keuze uit aardappelkrokketjes, frieten of gebakken aardappeltjes.

  

 (vegetarische) Hoofdgerechten  

Pas de boeuf bourguignon met kastanje champignons in een jus van rode wijn en tijm

Limburgs zoervleisj (jackfruit in een stoof met appelstroop en ontbijtkoek

 

 Desserts  

Verkoopt u ook worteltjestaart? (huisgebakken worteltjestaart met sinaasappel rasp en roomkaasglazuur)

Coupe Carpe Diem (vanille ijs met warme kersen en slagroom)

Kaasplankje van lokale vers gerijpte kazen met roggebrood en Luikse stroop

  

Terug naar overzicht EVENTS & ETEN

Details Evenement

Start op:25/05/2022
Locatie:HOEVE CARPE DIEM

Hoe event online reserveren?

 

Apart Hotel 't Gulpdal

Nurop 34

3793   TEUVEN - VOEREN

Limburg - België

Tel. : 0032 4 381 10 69

info@devoerstreek.be

 

Hoeve Carpe Diem  

Les Waides 35

4608   DALHEM

Aubin - NEUFCHÂTEAU (B)

Tel. : 0032 4 381 10 69

info@devoerstreek.be

 

(nieuw) Events/Vergader/Eten  

Les Waides 35

4608   DALHEM

Aubin - NEUFCHÂTEAU (B)

Tel. : 0032 4 381 10 69

info@devoerstreek.be

 

© www.devoerstreek.be  ©  Fam. Roemers  -  Jadoulle  ©  tel. : 003243811069 of 0032476494551  ©  B.T.W. nr. : BE 0710.812.337 ©